O tvrtki

Tvrtka Nova ICT osnovana je 1989. godine sa sjedištem u Zagrebu. Ubrzo po osnivanju profiliramo se kao tvrtka koja razvija softverska rješenja iz područja carinskog poslovanja, orijentiramo se prema špediterskim i vanjskotrgovinskim kućama. Već nakon dvije godine zauzeli smo vodeću poziciju na tržištu, koju smo zadržali
do danas.

Cilj naše poslovne filozofije je asistiranje našem klijentu pri rješavanju poslovnih problema, a pri tom nudimo slijedeće usluge:

– softverska rješenja
– IT konzultacija
– planiranje
– implementaciju
Ponosni smo na činjenicu da je tijekom više od 20 godina naš klijent ostao trajni centar našeg interesa. U tom smo periodu ostvarili implementaciju naših softverskih rješenja u više od 600 firmi u RH i BiH sa više od 1600 pojedinačnih instalacija.

Cilj nam je širiti naša softverska rješenja zadržavajući najviše moguće standarde. Namjeravamo pojačati svoju prisutnost u regiji i plasirati svoje proizvode u EU.

2006. godine otvorili smo naš ured u BiH kako bismo bili u što izravnijoj vezi s klijentima s tog područja, te kako bismo agilnije reagirali na specifične zahtjeve lokalnog tržišta.

Konzultacije i pomoć našim klijentima ostvarujemo kroz naš HelpDesk. Naši tehničari potpuno su osposobljeni za pružanje podrške s područja informatike, kao i s područja poznavanja carinskih propisa i procedura.